AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini nişanlamak

Kahve falında birini nişanlamak

Kahve falında birini nişanlamak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalettir.

Kahve falında birini nişanlamak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Kahve falında oğlunu nişanlamak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kızını nişanlamak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu nişanlamak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına rivayet eder.

Kahve falında birini nişanlamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanladığını görmek büyük başarılar kazanılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir