AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanladığını görmek

Kahve falında nişanladığını görmek

Kahve falında nişanladığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, işlerinden feragat edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında nişanladığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bir konu yüksek potansiyel içeriyor olabilir.

Kahve falında oğlunu nişanlamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini nişanlamak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kızını nişanlamak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında nişanladığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu nişanlamak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir