AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu nişanlamak

Kahve falında çocuğunu nişanlamak

Kahve falında çocuğunu nişanlamak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu nişanlamak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Kahve falında çocuğunu nişanlamak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini nişanlamak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu nişanlamak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını nişanlamak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanladığını görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa sarıldığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, anne baba dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın çocuğu olduğunu görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun yürümesini görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir