AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış but görmek

Kahve falında kızarmış but görmek

Kahve falında kızarmış but görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorumlu tutacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış but gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında kızarmış but görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında but görmek hastalıkların son bulacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Kahve falında budanmış asma görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu budu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında budanmış gül görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk budu görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında but eti görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir