AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, talihin yüzlerine güleceğine, iyi konumlara geleceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, yardımının olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Karşınıza hangi imkan çıkarsa çıksın ilk belirlediğiniz hedeften caymamanız gerekiyor.

Kahve falında kızına gelinlik giydirmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalettir.

Kahve falında kızını gelinlik giymek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının gelinlik giymek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek işiyle nam salacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir