AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa saçlı olmak

Kahve falında kısa saçlı olmak

Kahve falında kısa saçlı olmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kısa saçlı olmak gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında saçları kısalmış görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında kısa ve siyah saç görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek çok zor günler yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa sarı saç görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir