AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak endişelerin ve korkuların geçeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneden kaçmaya çalışmak yokluğun biteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yakınını hapishanede görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini hapishanede görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi hapishanede görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işarettir.

Kahve falında hapishaneye düşeceğini görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hapishanede görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hapishanede olduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir