AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yeni bir ortama girileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya sevgi içerikli ilişkilerinizin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında evlenmemiş kızını hamile görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı hamile olarak görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kızının hamile olduğunu görmek üzüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulur.

Kahve falında babanın kızını hamile görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızı hamile bırakmak güzel bir evlilik yaşanacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kızının hamile olduğunu görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bekar bir kızı hamile olarak görmek ticarette şansının düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir