AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını emzirdiğini görmek

Kahve falında kızını emzirdiğini görmek

Kahve falında kızını emzirdiğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kızını emzirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kızını emzirmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını emzirmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın bebek emzirmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dertlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında komşu kızını emzirmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını emzirmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, her şeyin ters gideceğine alamet eder.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını emzirdiğini görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir