AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kızını emzirmek

Kahve falında kendi kızını emzirmek

Kahve falında kendi kızını emzirmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ekmeğinin verimli olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını emzirmek gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Kahve falında kızı emzirmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kızını emzirmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının bebek emzirdiğini görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kızını emzirmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek yarardan çok zarar getireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kızını emzirmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir