AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, mutsuz ve hasta olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, malların çoğalacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek yani babasına benzeyeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin bebek emzirdiğini görmek umutsuz olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalettir.

Kahve falında bekar bir kadının bebek emzirmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekarın bebek emzirmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir