Kahve falında kızını emzirmek

Kahve falında kızını emzirmek sıkıntı yükleneceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kızını emzirmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kızı çocuğu emzirmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Kahve falında kızının bebek emzirdiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, helal lokmalar yiyeceğine inanılır.

Kahve falında komşu kızını emzirmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını emzirdiğini görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top