AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kızını emzirmek

Kahve falında başkasının kızını emzirmek

Kahve falında başkasının kızını emzirmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kızını emzirmek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Kahve falında bir kızın bebek emzirmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının bebek emzirdiğini görmek şeytana uyacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kızını emzirmek elde bulunan paranın tükeneceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını emzirmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında kızını emzirdiğini görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın bebek emzirdiğini görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalettir.

Kahve falında kızı emzirmek hem de iş hayatına yansıyacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir