AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılacağını duymak

Kahve falında asılacağını duymak

Kahve falında asılacağını duymak maddi gücünün yerine geleceğine, önemli bir lider haline geleceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asılacağını duymak gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Kahve falında asılacağını duymak maddi açıdan ferahlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalettir.

Kahve falında kasapta asılı et görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulur.

Kahve falında ipe asılı çarşaf görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipe asılı havlu görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılmış beyaz çamaşır görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir