AnaSayfa / Genel / Kahve falında genc kızı hamile görmek

Kahve falında genc kızı hamile görmek

Kahve falında genc kızı hamile görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, tartışmaların son bulacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında genc kızı hamile gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında genç bir kızı hamile görmek başarıların artacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genc kızı hamile görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında genc kızın hamile olduğunu görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir kızın hamile olduğunu görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile genç kadın görmek büyük maddi kayıp verileceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında genç bir kızı görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir kızla öpüşmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir kızla konuşmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir