AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızılcık kurusu görmek

Kahve falında kızılcık kurusu görmek

Kahve falında kızılcık kurusu görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kızılcık kurusu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Kahve falında kızılcık kurusu görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kızılcık almak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında kızılcık suyu görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kızılcık görmek huzurun bozulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızılcık yemek el üstünde tutulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızılcık şerbeti görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek rızkın kesilmeyeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir