AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızılcık suyu görmek

Kahve falında kızılcık suyu görmek

Kahve falında kızılcık suyu görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, düşmanından kurtulmaya, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında kızılcık suyu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında kızılcık suyu görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çirkin amellere delalet eder.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kızılcık görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında kızılcık yemek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kızılcık toplamak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Kahve falında kızılcık almak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir