AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızılcık almak

Kahve falında kızılcık almak

Kahve falında kızılcık almak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızılcık almak gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kızılcık suyu görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızılcık almak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kızılcık yediğini görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızılcık şerbeti görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızılcık kirazı yemek çok kötü günler göreceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kızılcık görmek onların başarıları ile gururlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir