AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızılcık yemek

Kahve falında kızılcık yemek

Kahve falında kızılcık yemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, huzur ve saadet bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızılcık yemek gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında kırmızı kızılcık yemek hasta olanlar için şifa bulmaya, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızılcık reçeli yemek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızılcık yemek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kızılcık kirazı yemek atılan adımların zarar getireceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak adeta havalara uçacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızılcık kirazı görmek yetki ve söz sahibi olacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine yorulur.

Kahve falında kızılcık şerbeti içmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kızılcık kurusu görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir