AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızılcık meyvesi görmek

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, pişman olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızılcık meyvesi gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızla ilgili seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kızılcık meyvesi görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında kızılcık suyu görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kızılcık toplamak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, gereken sabrı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızılcık şerbeti görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızılcık görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında kızılcık kurusu görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kızılcık yemek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında kızılcık kirazı görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir