AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında istemeyerek evlendirilmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında istemediğim biriyle evlenmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında istemediği bir erkekle evlendiğini görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istemeden evlendirilmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında istemedi biriyle evlenmek emeklerinin karşılığını bulacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında istemediğiyle evlenmek hastalığını yenmeyi başaracağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında istemediğin bir erkekle evlenmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir