AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdan gül almak

Kahve falında kızdan gül almak

Kahve falında kızdan gül almak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kime gideceğine, sevdiği insanların olacağına delalet eder.

Kahve falında kızdan gül almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kızdan gül almak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının kızdığını görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşine kızmak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlıya kızmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini kızdığını görmek daha güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına yorulur.

Kahve falında bir kızdan para almak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeğenine kızmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir