AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıya kızmak

Kahve falında nişanlıya kızmak

Kahve falında nişanlıya kızmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, kişinin muradına ereceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, şansın ve bahtın da açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıya kızmak gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Kahve falında nişanlıya kızmak zor durumların sona ereceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisine kızmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalettir.

Kahve falında babaya kızmak emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanızın size kızdığını görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında kardeşine kızmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızdan çiçek almak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kızdan mektup almak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kızda sakal çıktığını görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir