AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında iki kişinin dans ettiğini görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dans ettiğini görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında erkekle dans ettiğini görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dansa davet edilmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir