AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş hindi görmek

Kahve falında ölmüş hindi görmek

Kahve falında ölmüş hindi görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş hindi gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Kahve falında hindi kestiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü hindi görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş hindi görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına rivayet eder.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında kızarmış hindi yemek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi kafası görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, dedikodu edeceğine işarettir.

Kahve falında hindi budu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir