AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi dolması görmek

Kahve falında hindi dolması görmek

Kahve falında hindi dolması görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, insanları sakinleştireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yeni bir yol tutulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi dolması gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Kahve falında hindi dolması görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli hindi görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurtası görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında hindi pisliği görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hindi tutmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında canlı hindi görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, muradına eremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış hindi yemek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Kahve falında hindi civcivi görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir