AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış ciğer görmek

Kahve falında kızarmış ciğer görmek

Kahve falında kızarmış ciğer görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızarmış ciğer gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Kahve falında kızarmış ciğer görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında kızarmış ciğer yemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ciğer dağıtmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında dana ciğeri görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında ciğer tükürmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında ciğer pişirmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında inek ciğeri görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ciğeri görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir