AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer pişirmek

Kahve falında ciğer pişirmek

Kahve falında ciğer pişirmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, asla yüksünmeyeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında ciğer pişirip yemek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer pişirdiğini görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer pişirmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi ciğerini yemek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ona şifa olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğerini kusmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında ciğeri görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ciğer yediğini görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işarettir.

Kahve falında ciğer doğradığını görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir