Kahve falında ciğer dağıtmak

Kahve falında ciğer dağıtmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ciğer dağıtmak gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında ciğer dağıtmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi ciğerini görmek bir üniversitede hoca olunacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ciğer satın almak yapacağı o işi onaylamayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulur.

Kahve falında kaz ciğeri yemek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğerleri parçalanmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına işaret eder.

Kahve falında birine ciğer vermek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dana ciğeri görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ciğer almak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir