AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek ciğeri görmek

Kahve falında inek ciğeri görmek

Kahve falında inek ciğeri görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, spora başlayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işaret etmektedir.

Kahve falında inek ciğeri gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında inek ciğeri görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulur.

Kahve falında kuzu ciğeri görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arnavut ciğeri yemek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında ciğer doğradığını görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine inanılır.

Kahve falında ciğer kavurma görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sabrını zorlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızarmış ciğer görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işarettir.

Kahve falında ciğer dürüm yemek yeni işlere girileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Kahve falında kasaptan ciğer almak parasının ve malının çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir