AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ciğeri görmek

Kahve falında tavuk ciğeri görmek

Kahve falında tavuk ciğeri görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü yollara gireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, sürekli yerinde sayacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk ciğeri gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında tavuk ciğeri görmek kişinin iyi hale geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan ciğeri yemek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğ ciğer yemek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş ciğer görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ciğer yediğini görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ciğeri görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet eder.

Kahve falında ciğer kavurması görmek ana baba sözü dinlemeye, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Kahve falında köpek ciğeri görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir