AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymetli taş görmek

Kahve falında kıymetli taş görmek

Kahve falında kıymetli taş görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, işlerin düzene gireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kıymetli taş gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kıymetli taş bulmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymetli taş görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kıymetli evrak görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil akik taşı görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlar görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde taş görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında taş ayıklamak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eline taş almak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir