AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametten korkmak

Kahve falında kıyametten korkmak

Kahve falında kıyametten korkmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametten korkmak gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kıyametten korkmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kıyametin geleceğini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek saadetinin yükseleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kıyametin kopuşunu görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyamet yaklaştığını görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek başına uğursuz olayların geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu zannetmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir