AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin geleceğini görmek

Kahve falında kıyametin geleceğini görmek

Kahve falında kıyametin geleceğini görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin geleceğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Kahve falında kıyametin geleceğini görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında görücü geleceğini görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında gelecekten haber veren birini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında geleceği görebilmek şansının kendinden yana olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görücü geleceğini öğrenmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geleceği önceden görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelecekteki eşini görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir