AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin dehşetini görmek

Kahve falında kıyametin dehşetini görmek

Kahve falında kıyametin dehşetini görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, dertlerinin artacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin dehşetini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kıyametin dehşetini görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dehşete düşmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dehşete kapılmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dehşet görmek hoş olaylar yaşayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine yorulur.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek girdiği işleri kaybedeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir