AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu sanmak

Kahve falında hamile olduğunu sanmak

Kahve falında hamile olduğunu sanmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu sanmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında hamile sanmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hamile sanmak yüksek mertebeye geleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu sanmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında adet olduğunu sanmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Kahve falında içki içtiğini sanmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında cin gördüğünü sanmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir