AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, rızık elde edeceğine, rahat edileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işarettir.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, eğleneceğine yorulur.

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında öldüğünü sanmak duygusallığın ön plana çıkacağına, mülkiyetinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına inanılır.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldü sanmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında birinin öldüğünü sanmak değişik insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir