AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öldüğünü bilmek

Kahve falında birinin öldüğünü bilmek

Kahve falında birinin öldüğünü bilmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin öldüğünü bilmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Kahve falında annenin öldüğünü bilmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi öldüğünü bilmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hasta ise bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü bilmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Kahve falında öldürüleceğini bilmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin öldüğünü bilmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini öldürdüğünü bilmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında babasının öldüğünü bilmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir