AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek dünya malı edineceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Kahve falında kıyamet olacağını bilmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek hayırlı bir sürece girileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında nasıl öleceğini bilmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Kahve falında kendinin öleceğini bilmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına tabir olunur.

Kahve falında olduğunu bilmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir