AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının öldüğünü bilmek

Kahve falında babasının öldüğünü bilmek

Kahve falında babasının öldüğünü bilmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında babasının öldüğünü bilmek gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında babasının öldüğünü bilmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın öleceğini bilmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, borçlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü bilmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öldürüleceğini bilmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldürdüğünü bilmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin öldüğünü bilmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin öldüğünü bilmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işarettir.

Kahve falında kendi öldüğünü bilmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir