AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldüğün anı görmek

Kahve falında öldüğün anı görmek

Kahve falında öldüğün anı görmek işlerindeki karın artacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, başarısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öldüğün anı gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında öldüğün anı görmek büyük hatalar yapacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında öldüğü anı görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet anını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm anını yaşamak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında doğum anını görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ölüm anını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, inancının eksileceğine delalettir.

Kahve falında eşek anırması duymak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm anını hissetmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir