AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyameti haber vermek

Kahve falında kıyameti haber vermek

Kahve falında kıyameti haber vermek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyameti haber vermek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Kahve falında kıyametin haberini almak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işarettir.

Kahve falında kıyamet habercisi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kıyameti haber vermek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet haberi almak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak para sıkıntısının olmayacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kıyamette ölmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet koptuğunu zannetmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir