AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, mülk sahibi olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak gördüyseniz:

  • Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kıyamet koptuğunu duymak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak sorunların çözüme kavuşacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını duymak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyameti duymak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet koptuğunu zannetmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir