AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet habercisi görmek

Kahve falında kıyamet habercisi görmek

Kahve falında kıyamet habercisi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet habercisi gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kıyamet haberi almak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin haberini almak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet habercisi görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kıyameti haber vermek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet başlangıcını görmek iyi geçiminin devam edeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek sözleri tutulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin kopmasını beklemek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir