AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kıyamet görmek

Kahve falında küçük kıyamet görmek

Kahve falında küçük kıyamet görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında küçük kıyamet gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında küçük kıyamet görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek müjdeli olaylar yaşayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin alametlerini görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet suresini okumak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet ateşi görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet koptuğunu zannetmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir