AnaSayfa / Genel / Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak iş hayatında değişiklik yapacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, gelirin tükeneceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, şansın açılacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak uğradığı zararları telafi edeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gerçek çiçek görmek mallarının artacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gerçeği görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gerçek bebek görmek umutlarının kırılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında hayalinin gerçekleşmesini görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir