AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hamile sanmak

Kahve falında kendini hamile sanmak

Kahve falında kendini hamile sanmak kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kendini hamile sanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Kahve falında hamile olduğunu sanmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile sanmak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hamile sanmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini öldü sanmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında kör olduğunu sanmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu sanmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir