AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopmasını görmek

Kahve falında kıyamet kopmasını görmek

Kahve falında kıyamet kopmasını görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, donanımlı kılacağına, terfi edeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet kopmasını gördüyseniz:

  • Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında kıyamet kopmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kıyametten kaçtığını görmek ömür boyu devam edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyametin kopacağını duymak uzun bir seyahate çıkılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında kıyamet başlangıcını görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet kopması görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kıyamete hazırlanmak işlerinde atılıma geçeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir