AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopacağını öğrenmek

Kahve falında kıyamet kopacağını öğrenmek

Kahve falında kıyamet kopacağını öğrenmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını öğrenmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Kahve falında kıyamet kopacağını öğrenmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, her anlamda şifa bulmaya işarettir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet ve deprem görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet suresi okumak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Kahve falında kıyamet saatini görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet alameti görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet haberi almak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir