AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olacağını bilmek

Kahve falında deprem olacağını bilmek

Kahve falında deprem olacağını bilmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında deprem olacağını bilmek gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Kahve falında deprem olacağını bilmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, unvan sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında depremi bilmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek nimetin ve kazancın artacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öleceği günü bilmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu bilmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalettir.

Kahve falında nasıl öleceğini bilmek güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin öleceğini bilmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir